Ay Çekirdeği Gerçekten Sağlıklı mı

Ay Çekirdeği Gerçekten Sağlıklı mı?

Görünen o ki, Ay Çekirdeğini kırmak (ve tükürmek) için harcadığınız zaman iyi bir zamandır. Ay Çekirdeği, bağışıklığınızı desteklemekten oldukça etkileyici sağlık yararları sağlayan önemli besinlerle dolup taşıyor. Kalbinizi koruyan bir sisteme sahip. Peki Ay Çekirdeğinin ne gibi faydaları varmış şöyle bir göz atmaya ne dersiniz?

Gözlerinize yardım eder…

Ay Çekirdeği, bir antioksidan işlevi gören ve göz sağlığı için kritik olan E vitamini açısından zengindir . Kaslarınıza iyi gelirler. Güçlü kasların oluşumunu sağlamak için  bol miktarda proteine ​​​​ihtiyacınız vardır ve ay çekirdeği bu kas geliştirme yapboz parçasının en önemli parçasıdır." Ay Çekirdeği yaklaşık %20 protein içerir"bu oldukça iyi bir rakam..

Bağışıklığınızı destekler

Güçlü bir bağışıklık sistemi, genel sağlığı korumanın tek yoludur  ve Ay Çekirdeği, E vitamini içeriği sayesinde büyük bir bağışıklık destekçisidir. Ayrıca, diğer iki bağışıklık sistemi arkadaşı olan biraz çinko ve selenyum içerirler.

Sağlıklı bir kiloyu teşvik ederler.

Bol miktarda lif ve protein almak, kilo vermek veya sağlıklı bir kiloyu korumak için önemli bir adımdır ve ayçiçeği çekirdeği her ikisiyle de doludur. Her iki besin de daha uzun süre tok kalmanıza yardımcı olur ve lif ayrıca iyi sindirimi destekler ve tüm ağır faktörler olan kan şekerini düzenlemeye yardımcı olur.

Ayçiçeğinin faydalarını kısa da olsa anlatmaya çalıştık daha detaylı bilgi almak adına web sitemizde mevcut ürünlere bakmanızı tavsiye ediyoruz